Guest content

Bjud era gäster på underhållning i världsklass!

Oavsett om ni är ett stort företag, restaurang, hotell eller kommunal verksamhet så har vi rätt kompetens och erfarenhet för att hjälpa er. Vi vill att ni på ett enkelt sätt ska kunna erbjuda era gäster, kunder eller personal ett riktigt bra TV-utbud.. Därför hjälper vi dig från start till mål med visningsrättigheter och guidar dig i utbudet för att ta fram ett kanalpaket utformat för din verksamhet. Vi är inte bundna till en distributör, och kan därför alltid erbjuda den mest ekonomiskt fördelaktiga och smidiga distributionen av TV för just er.


Tack vare att vi samarbetar med alla kanalbolag i Norden, har vi tillgång och licens för alla kanaler. Infrateq Group representerar och har rättigheterna att licensiera TV-kanaler från de största programbolagen och distributörerna såsom Viaplay Group, Discovery Networks, TV4 Media, Telia, Tele2, Boxer, Kalejdo med flera. Vi erbjuder det bästa innehållet i ett och samma avtal, via det distributionssätt som passar din verksamhet bäst.

Ge dina gäster en vistelse att minnas! Fyll i formuläret nedan och låt oss återkomma till dig med en lösning som passar dina behov.

Vi hjälper dig att välja rätt!

Kontakta oss direkt eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med en lösning som passar dina behov

Business Development Manager - Region Nord & Mitt Sverige

Robert Lowy

Business Development Manager - Region Syd Sverige

Robbin Godman

Business Development Manager - Hotell i Sverige

Jesper Ekström

Business Development Manager - Norge

Jesper Krogh

Business Development Director Content

Alexander Kugelberg

Business Development Manager - Danmark

Michael Sevel

* Obligatorisk

Genom att skicka din information godkänner du våra Villkor

iStock-856462030.jpg

Vad betyder offentlig visning?

Offentlig visning är ett samlingsnamn för all TV-visning som inte sker i privat bostad, alltså när du visar TV i offentlig miljö, hotell, restaurang, kryssningsfartyg, kontor, gym, vårdboende, sjukhus och institutioner. Detta gäller oavsett om det är sport, nyheter eller film.
Gemensamt för all offentlig visning är att det krävs en licens för att ha rätten att visa kanalerna.

Det är programbolagen som styr sina rättigheter, och vilken licens som behövs beror på vilken kategori ert företag tillhör.
Visning utan avtal innebär ett brott mot upphovsrättslagen och kan dessutom innebära en straffavgift från distributören.

Vår gästunderhållning

Infrateq Group erbjuder en spännande streamingtjänst kombinerad med vår interaktiva TV-lösning. Tack vare våra avtal kan vi erbjuda dig filmer från stora filmbolag flera veckor före andra tjänster.

Guest_Content_logos_1024x273.png

*Titles from Warner Bros., Sony Pictures, MGM, and Disney including 20th Century Studios are provided by Filmbankmedia.

Avisering om kommande valutajustering på avtalade priser. Från och med 1:a Okt 2022 prisjusteras avtalet med +6 % enligt gällande avtalsvillkor.