EzyStream erbjuder Hockey VM tillsammans med Viaplay

Kontakta oss idag för exklusiv visning av Hockey VM i ditt företag

På EzyStream är vi glada att meddela vårt samarbete med Viaplay gällande visningsrättigheter för Hockey VM. Genom det kan vi erbjuda spänningen av Hockey VM direkt från Tjeckien till er. Visa världens bästa hockey underhållning live på storskärm i ditt företag och locka gäster med en oslagbar atmosfär och gemenskap. Perfekt för att skapa minnesvärda stunder och öka engagemanget hos både anställda och kunder. Kontakta oss idag för att beställa licens till Hockey VM!

Med omfattande erfarenhet av att tillhandahålla både kanaler och sändningsrättigheter, eller licenser som de vanligtvis kallas, ser EzyStream till att företag följer lagar och får juridisk auktorisation för offentlig TV-visning.

Hur fungerar det att visa TV offentligt?

För att visa TV-innehåll offentligt behöver du en licens som ger dig rättigheten att göra det. Detta benämns ibland som visningsavtal, sändningsrättigheter eller licensavtal, men syftar till samma sak - att ge dig rätt att visa TV offentligt.
Det gäller samtliga kommersiella verksamheter, vilket gäller för olika företag som hotell, restauranger, kontor och evenemangslokaler.

Varför behöver vi en licens för att visa TV offentligt?

Utan licensavtal är det inte tillåtet att visa TV i offentliga eller institutionella miljöer såsom hotell, kontor, restauranger, barer, gym, skolor, sjukhus och militäranläggningar. Genom licensen får du rätt att visa TV offentligt och säkerställer överensstämmelse med upphovsrättslagar. Obehörig offentlig visning kan leda till rättsliga konsekvenser, inklusive påföljder enligt upphovsrättslagen.

För ytterligare information eller för att fråga om att skaffa en licens eller visningsrättighet som det också kallas för offentlig visning, kontakta EzyStreams licensavdelning.

Vid frågor eller beställning, kontakta oss!

Looks like you are browsing from , would you like to visit the site instead?

Visit