EzyTV

Ibland är den enklaste TV-lösningen den bästa

Someone points a remote control at a TV. Någon riktar en fjärrkontroll mot en TV.

Erbjud den bästa underhållningen

Med EzyTV kan du enkelt streama underhållning i din verksamhet genom ett brett utbud av TV-kanaler. Vi skickar en streamingbox direkt till dig, du ansluter den till bredbandet och kan börja zappa mellan kanalerna i ditt abonnemang på direkten.

EzyTV är en anpassningsbar streamingbox för din verksamhet. Det är verkligen en enkel lösning för att få den bästa TV-upplevelsen i ditt företag.

EzyTV logo on background. EzyTV-logga på bakgrund.

Kanalutbud för företag

När det gäller kanaler så har vi allt, låt oss hjälpa dig hitta rätt kanaler efter dina behov.
Vi erbjuder ett stort urval av TV-kanaler för företag och organisationer. Våra paket inkluderar en mängd olika genrer, från sport och nyheter till underhållning och kultur. Vi har en kombination av lokala och internationella kanaler, så du kan vara säker på att du får en bred mängd program att välja mellan.


Några av de kanaler vi erbjuder

Streama underhållning helt enkelt.

Older people watching TV. Äldre personer som ser på tv.

En flexibel plattform

EzyTV gör det enklare och billigare för företag och verksamheter att visa TV. Den flexibla streamingboxen går att anpassas efter alla typer av verksamheter, oavsett om det gäller företagsreceptionen, flygplatsloungen, äldreboendet, det enskilda kontoret eller restauranger. Det enda du behöver är internetuppkoppling och en bredbandshastighet på minst 10 Mbit/s.

Kontakta oss

Genom att skicka din information godkänner du våra villkor

* Obligatorisk

Looks like you are browsing from , would you like to visit the site instead?

Visit