Network as a Service

Nätverkslösningar skräddarsydda för ditt företags behov

Upptäck fördelarna med vår Network as a Service (NaaS) och lyft ditt företag med en skräddarsydd nätverkslösning. Vårt tekniska konsultteam designar ditt nätverk efter dina specifika behov och använder de senaste WiFi-standarderna för att säkerställa snabb och pålitlig anslutning. Vi tillhandahåller omfattande nätverksdokumentation, vilket ger dig en klar översikt över din nätverksstruktur.

Med fokus på hög nätverksstabilitet och robust säkerhet, garanterar vi oavbruten verksamhet och skydd av gästdatan. Vårt dedikerade service- och supportteam erbjuder kontinuerlig övervakning och snabb felsökning vid behov.


En komplett skräddarsydd lösning för ditt nätverk

En fast månadsavgift, inga oväntade kostnader.

GästWi-Fi för hotell

Ge dina gäster en förstklassig upplevelse med vårt gäst Wi-Fi, för att ge smidig tillgång till internet. Vår gästinloggningsportal är fullt anpassad för att matcha ditt varumärke, vilket ger ett professionellt intryck. Vi erbjuder flexibla inloggningsalternativ där du kan välja mellan voucher- eller lösenordsbaserad inloggning för att möta dina specifika behov.

Med vårt Gäst WiFi kan du erbjuda dina gäster en säker och tillförlitlig internetupplevelse samtidigt som du stärker ditt varumärke.

A man working on a computer. En man arbetar på en dator.

Vårt tekniska team

Vi anser att nätverksdesign är avgörande för alla företag, för att säkerställa en smidig leverans av stabila nätverk och för att stödja det kritiska operativa arbetet.

Våra tekniska konsulter lämnar över den färdigställda nätverksdesignen till vårt projektteam som implementerar. Prio för alla involverade är att designen uppfyller verksamhetens specifika behov, med branschens unika utmaningar och krav i åtanke.
Med rätt nätverksdesign kan organisationer uppnå förbättrad effektivitet, förbättrade gästupplevelser och få ditt företag att växa.


Hur går det till?

The number one. Siffran ett.

Analys

Vi börjar med att noggrant analysera ditt företags behov och önskemål för att skräddarsy den bästa IT-lösningen för dig.

The number two. Siffran 2.

Skräddarsydd nätverksdesign

Våra tekniska konsulter utformar ditt nätverk med hänsyn till ditt företags specifika behov.

The number three. Siffran 3.

Projektledning

Du får en personlig projektledare som kommunicerar kontinuerligt för att säkerställa ett smidigt genomförande.

The number four. Siffran 4.

Installation av systemet

Professionella tekniker tar hand om installationen och ser till att allt är korrekt konfigurerat och fungerar optimalt.

Vårt serviceteam är med dig hela vägen


Vår service och support är utformad för att säkerställa att ditt nätverk alltid fungerar optimalt och att dina behov snabbt och effektivt blir tillgodosedda. Vårt dedikerade service- och supportteam är med dig varje steg på vägen, från installation till löpande underhåll och felsökning.

Vi erbjuder sömlös installation av din nätverkslösning, vilket garanterar en problemfri start. Vårt team övervakar kontinuerligt ditt nätverk för att identifiera och lösa eventuella problem innan de påverkar din verksamhet. När du behöver hjälp finns vi tillgängliga för snabb och professionell felsökning, vilket minimerar avbrott och säkerställer att ditt nätverk alltid är på topp.

Vår intuitiva kontrollpanel ger dig full insikt och kontroll över ditt nätverk, vilket gör det enkelt att hantera och övervaka prestandan. Oavsett vilka frågor eller problem du stöter på, kan du lita på att vårt expertteam står redo att assistera dig.

Med vår service och support kan du känna dig trygg i att ditt nätverk är i goda händer, så att du kan fokusera på det som är viktigast – att driva ditt företag framåt.

Fördelar med vår nätverkslösning för företag

Kontakta oss

Tillförlitlig anslutning

Alltid uppkopplad med de senaste teknologierna.

Skräddarsydd lösning

Anpassad efter just ditt företags behov.

Intuitiv kontrollpanel

Enkel hantering och översikt.

Dedikerade team

Professionell support och service när du behöver det.

Vanliga frågor

Vad är Network as a Service (NaaS)?

NaaS är en komplett nätverkslösning som vi erbjuder, där vi hanterar design, installation, övervakning och underhåll av ditt företags nätverk. Detta inkluderar allt från den senaste WiFi-teknologin till säkerhet och support.

Hur kan NaaS anpassas efter mitt företags behov?

Vårt tekniska konsultteam arbetar nära dig för att förstå dina specifika krav och designar sedan nätverket därefter. Vi säkerställer att lösningen är skräddarsydd för att möta dina verksamhetsbehov. Är den en ren WiFi lösning du behöver eller önskas hela verksamheten digitaliseras och implementeras på ett nätverk? Oavsett så kan vi skissa fram din egen lösning.

Jag vill ha snabbt internet till mina gäster, kan ni garantera det?

Vi använder de senaste WiFi-standarderna, WiFi 6 och WiFi 7, för att säkerställa att du får en snabb och pålitlig anslutning.

Vad innebär en anpassad gästinloggningsportal?

Det är en inloggningssida för gäster som designas för att reflektera ditt varumärke. Den kan anpassas med din logotyp och färgschema, vilket ger ett professionellt intryck till dina besökare.

Jag vill begränsa vårt WiFi till enbart våra besökare, hur gör jag det?

Vi erbjuder flexibla inloggningsalternativ som inkluderar voucher- och lösenordsbaserad inloggning, vilket gör det enkelt för dina gäster att komma åt nätverket, men samtidigt låser ute alla andra.

Vad ingår i nätverksdokumentationen?

Vi tillhandahåller omfattande nätverksdokumentation som inkluderar detaljer om nätverkets design, konfigurationer och underhållsinstruktioner, vilket ger dig en klar översikt över din nätverksstruktur.

Hur säkerställer ni nätverksstabilitet och säkerhet?

Vi fokuserar på hög nätverksstabilitet och robust säkerhet genom att använda avancerade teknologier och kontinuerlig övervakning. Detta garanterar oavbruten verksamhet och skyddar känslig data från hot.

Jag vill följa upp på status av nätverket dagligen, går det?

Vår intuitiva kontrollpanel är ett användarvänligt system som ger dig full insikt och kontroll över ditt nätverk. Du kan enkelt övervaka prestanda och hantera nätverksinställningar.

Hur får jag tag i support vid eventuella problem?

Vårt dedikerade service- och supportteam erbjuder sömlös installation, kontinuerlig övervakning och snabb felsökning. Vi är alltid tillgängliga för att assistera dig och säkerställa att ditt nätverk fungerar optimalt.

Varför ska jag välja NaaS för mitt företag?

NaaS är ett utmärkt val för företag som vill ha en pålitlig och skräddarsydd nätverkslösning. Med tillförlitlig anslutning, avancerad teknik, en dashboard och ett dedikerat supportteam kan du fokusera på att driva ditt företag medan vi tar hand om ditt nätverk.

Nätverkslösningar skräddarsydda för ditt företags behov

Genom att skicka din information godkänner du våra villkor

* Obligatorisk

Looks like you are browsing from , would you like to visit the site instead?

Visit