Projektledning

Effektiv projektledning för tekniska lösningar

Bjørnar is sitting in an armchair working, elsa is standing next to him. Bjørnar sitter i fåtölj och arbetar, elsa står bredvid.

En smidig leverans

Vi anser att ett framgångsrikt projekt är resultatet av ett starkt samarbete med god kommunikation. Från början till slut ger vi regelbundna uppdateringar för att säkerställa att varje projekt genomförs smidigt.

För oss är kommunikation nyckeln till ett framgångsrikt projekt. Vi har ett nära samarbete med varje partner för att förstå era behov och mål, och vi anpassar varje projektplan så att den överensstämmer med era affärsmål.

Projektplanering

Vår projektplaneringsprocess är utformad för att säkerställa att projekten levereras som utlovat. Varje projekt inleds med en omfattande bedömning av kraven - från tidslinje till budget.

Våra team består av erfarna och engagerade medarbetare som är utbildade i de senaste professionella projektledningsteknikerna.


Våra projektledare

Elsa Dahlgren.

Meet our project managers

Hotell med tekniken i framkant

Bjørnar.

Meet our project managers

This is Bjørnar, our Oslo based Project Manager!

"When managing a project, I believe in an early established communication with the customer"

Live Rotnes.

Meet our project managers

Meet our project manager Live

“What makes us stand out in project management is our commitment to delivering results on time and within budget.”

Ilpo Konttin.

Meet our project managers

Meet Ilpo - PM at Infrateq Nordic

Read about Ilpo's view on keys to a successful project.

Vilka delar kan vi hjälpa dig med?

Ditt företag. Vårt fokus

Våra projektledare gör det möjligt för dig att fokusera på din kärnverksamhet. Som ett projektledningsföretag är vi dedikerade till att säkerställa framgångsrika projekt för våra partners. Vi kombinerar vår tekniska expertis med vår erfarenhet av projektledning för att säkerställa att varje projekt levereras i tid, inom budget och kvalitetsstandarder.

Quality cert.

ISO-certifiering

ISO-certifiering är en globalt erkänd standard som tilldelas företag som visar sitt engagemang för kvalitet, konsekvens och kundnöjdhet. Vår ISO-certifiering för våra projektledningsprocesser är ett bevis på vårt engagemang för att tillhandahålla den högsta servicenivån till våra kunder.

Med denna certifiering kan vi försäkra våra partners att vi har etablerade processer och förfaranden på plats för att säkerställa att våra projekt hanteras effektivt, från planering till utförande, övervakning och utvärdering. Vår ISO-certifiering gör det också möjligt för oss att kontinuerligt förbättra våra projektledningsprocesser, vilket i sin tur leder till ökad kundnöjdhet och framgångsrika projektresultat.

Vi är mycket stolta över vår ISO-certifiering, eftersom den bekräftar vårt åtagande att leverera kvalitetstjänster till våra partners. Den fungerar också som en konkurrensfördel eftersom den skiljer oss från andra tjänsteleverantörer som kanske inte har denna nivå av ackreditering.

Vi anser att ett framgångsrikt projekt är resultatet av ett starkt samarbete med god kommunikation
View of Stockholm with Riddarholmen and the City Hall. Vy över Stockholm med Riddarholmen och Stadshuset.

Looks like you are browsing from , would you like to visit the site instead?

Visit