Att projektledning är kärnan i Infrateq’s verksamhet är ingen nyhet. Men vår projektledning går också hand i hand med att ständigt hålla våra kunder tekniskt uppdaterade. Med teknikens framfart blir det svårt att hålla sig i framkant långsiktigt – speciellt när utvecklingen dessutom går framåt i allt snabbare takt. 

Våra projektledare ser till att ni kan hålla er ständigt uppdaterade inom den senaste tekniken – för att förbättra era gästers upplevelse och er egen verksamhet. 

Elsa Dahlgren, projektledare på Infrateq by Binero IT och baserad i Stockholm, har delat med sig av sina egna insikter för att ringa in hur vi möjliggör detta för våra kunder genom våra tjänster. 

Hej Elsa! Hur hjälper ni era kunder att hålla sig tekniskt uppdaterade?
– Vårt syfte är att säkerställa att våra kunder får den bästa tekniken för deras specifika behov. För att uppnå detta håller vi oss uppdaterade om den senaste tekniken på marknaden. Vid besök hos våra kunder går tekniker noggrant igenom den befintliga utrustningen och informerar våra projektledare om utrustning som behöver bytas eller uppgraderas. Vi arbetar proaktivt med att förbättra och optimera tekniska lösningar för att förebygga större och mer komplicerade problem i framtiden. Om man känner sig osäker på vilken lösning som passar just sin verksamhet så guidar vi dig rätt, dessutom kan vi göra platsbesök för att se över era specifika behov. Vår tekniska rådgivning är en vital del av varje projekt som vi genomför.

Elsa Dahlgren.

Anser du som projektledare att teknikens framfart gör det svårt för verksamheter som hotell och restaurang att hålla sig i framkant långsiktigt?

– Ja, jag tror att de flesta verksamheter behöver acceptera att tekniken ständigt utvecklas och förändras. Kundernas förväntningar på bekväm, enkel och aktuell teknik ökar kontinuerligt, vilket gör det nödvändigt att hålla jämna steg med dessa förändringar. Att erbjuda sina gäster möjlighet att streama sina favoriter direkt från hotellrummet är ett exempel och har även visat sig vara av stor vikt för en ökad ROX (Return on Experience).

Det bästa sättet att hålla sig i framkant på ett effektivt sätt är att ha en solid grundstruktur. Detta inkluderar att ta hjälp av experter för att exempelvis strukturera upp teknikrummet och genomföra professionella kabeldragningar. Genom att investera i en välplanerad teknisk infrastruktur kan verksamheter lättare anpassa sig till framtida teknologiska framsteg. En av våra mest populära lösningar inom besöksnäringen just nu är EzyStream - TV över internet - som smidigt levererar kanaler till alla skärmar i verksamheten över internet.

Vilken skillnad tror du att den senaste tekniken gör för hotellets gäster?

– Den senaste tekniken kan göra en betydande skillnad för verksamhetens gäster och kunder.  Avancerad teknik förbättrar kundupplevelsen genom snabbare och smidigare incheckningar, bättre streamingkanaler och personanpassade tjänster. Det kan innebära ökad effektivitet, förbättrad kommunikation och möjlighet att erbjuda innovativa tjänster som skiljer dem från konkurrenterna. Ett exempel på hur vi hjälpte en av våra kunder med detta är Hotell Torekov.

Att hålla sig tekniskt uppdaterad är alltså en nyckel både till förbättrad kundupplevelse och till att hjälpa din verksamhet att hålla en högre kvalitet på tjänster, vilket i sin tur även skapar nöjda och lojala kunder. Genom att ta hjälp av våra projektledare kan du fokusera på dina gäster – medan vi ser till att er teknik alltid ligger i framkant!

Kundernas förväntningar på bekväm, enkel och aktuell teknik ökar kontinuerligt
Two male project managers with their arms crossed in an office. Två manliga projektledare med armarna i kors på ett kontor.

Teknisk rådgivning

Bjørnar is sitting in an armchair working, elsa is standing next to him. Bjørnar sitter i fåtölj och arbetar, elsa står bredvid.

Projektledning

Pool at Torekov hotel. Pool på Torekov hotell.

Case: Hotell Torekov

Man holding a laptop on his lap. Man som håller en laptop i knät.

Kontakta oss

Looks like you are browsing from , would you like to visit the site instead?

Visit