Den största klubblagsturneringen - UEFA Champions League

Champions League är den ultimata scenen för fotbollens giganter, där de bästa lagen från olika europeiska ligor möts. Förra året vann Real Madrid inför ett fullsatt Wembley Stadium i London. Turneringen startar med en ny form av gruppspel den 17 september och finalen kommer att spelas den 31 maj 2025.

Missa inte chansen att visa fotboll på högsta nivå! Samtliga matcher från Champions League visas på Viaplay.

Nytt tävlingsformat - Fler matcher, mer spänning

Champions League-säsongen 2024/25 blir mer spännande än någonsin. Med 36 lag och en ligafas som ersätter de gamla gruppspelen får fansen uppleva fler varierade matcher och högre insatser från start. Fler matcher, fler överraskningar och hårdare konkurrens gör denna säsong till ett måste för alla fotbollsälskare.

Offentlig visning av Champions League

För att visa Champions League-matcherna offentligt, exempelvis på en bar eller i en restaurang, krävs särskilda rättigheter och tillstånd. För företag som vill visa matcherna för sina gäster är det nödvändigt att ha rätt typ av abonnemang som inkluderar dessa visningsrättigheter.

Nytt sportpaket - V sport UCL

Viaplay group äger rättigheterna för Champions League de kommande tre åren. För er som önskar visa världens mäktigaste fotbollstunering finns nu ett nytt sportpaket, V sport UCL.

Även om en del matcher kommer att gå på t.ex. TV 6 så behövs det ett separat visningsavtal för att få lova att visa Champions League.

Så V sport UCL ingår alltså inte i något av de övriga kanalpaketen V Small eller V Max.

Vill ni visa UEFA Champions League?

Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi er och berättar mer.

När ni tecknar dessa rättigheter via Infrateq ingår ett Viaplaykonto med alla matcher från UCL.

Visa UEFA Champions League på Viaplay

Genom att skicka din information godkänner du våra villkor

* Obligatorisk

Looks like you are browsing from , would you like to visit the site instead?

Visit