EzyStream

Bjud era gäster på underhållning i världsklass!

Oavsett om ni är ett stort företag, restaurang, hotell eller kommunal verksamhet så har vi rätt kompetens och erfarenhet för att hjälpa er. Vi vill att ni på ett enkelt sätt ska kunna erbjuda era gäster, kunder eller personal ett riktigt bra TV-utbud. Därför hjälper vi dig från start till mål med visningsrättigheter och guidar dig i utbudet för att ta fram ett kanalpaket utformat för din verksamhet. Vi är inte bundna till en distributör, och kan därför alltid erbjuda den mest ekonomiskt fördelaktiga och smidiga distributionen av TV för just er.

Bjud på bästa stämningen med Hockey VM!

Tillsammans med SVT erbjuder EzyStream Herrarnas VM i ishockey. I år avgörs det i finländska Tammerfors och lettiska Riga. Ifjol åkte Tre Kronor ut i kvartsfinal och jagar nu revansch i mästerskapet som inleds den 12 maj 2023.

Att visa Hockey VM i din verksamhet kallas offentlig visning och kräver en speciell licens. Vi löser både kanaler och licens åt dig för att du ska kunna erbjuda den bästa underhållningen. 

Vi har rätt kanalutbud för dig, med gedigen kompetens och erfarenhet hjälper vi dig rätt!

Med EzyStream får du TV över internet och kan erbjuda en modern TV-upplevelse

Vår lösning EzyStream levererar TV-kanaler över internet till alla dina skärmar,  du behöver inte hårdvara som huvudcentraler och satellitparaboler.
Det är en skalbar lösning som fungerar med din befintliga infrastruktur.

EzyTV - underhållning i världsklass

Streaming har aldrig varit enklare. Med vår lösning EzyTV får du en streamingbox som ger dig möjlighet att smidigt streama TV i din verksamhet, oavsett om det är inom hotell, restaurang, offentlig sektor eller kontor. Vi ser till att du kan erbjuda dina gäster den underhållning de vill se – på enklaste sätt.

Du väljer själv mellan TV, filmer, sport och annat innehåll – och allt finns på samma enhet. Det enda du behöver för att komma igång är att koppla in boxen, ansluta till internet och börja streama.

Ge dina kunder och anställda den bästa TV-upplevelsen och kom igång med EzyTV idag.

Vi hjälper dig att välja rätt!

Kontakta oss direkt eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med en lösning som passar dina behov

Business Development Manager - Region Nord & Mitt Sverige

Robert Lowy

Business Development Manager - Region Syd Sverige

Robbin Godman

Business Development Manager - Hotell i Sverige

Jesper Ekström

Account Director Nordics

Jesper Krogh

Business Development Director Content

Alexander Kugelberg

Business Development Manager - Danmark

Michael Sevel

* Obligatorisk

Genom att skicka din information godkänner du våra Villkor

Vad betyder offentlig visning?

Offentlig visning är ett samlingsnamn för all TV-visning som inte sker i privat bostad, alltså när du visar TV i offentlig miljö, hotell, restaurang, kryssningsfartyg, kontor, gym, vårdboende, sjukhus och institutioner. Detta gäller oavsett om det är sport, nyheter eller film.
Gemensamt för all offentlig visning är att det krävs en licens för att ha rätten att visa kanalerna.

Det är programbolagen som styr sina rättigheter, och vilken licens som behövs beror på vilken kategori ert företag tillhör.
Visning utan avtal innebär ett brott mot upphovsrättslagen och kan dessutom innebära en straffavgift från distributören.