Från första idé till genomförande, projektledning och slutligen ett färdigt resultat. Våra projektledare brinner för att göra ditt företags idéer och och visioner till verklighet. Men vad händer om någon hårdvara felar eller ni skulle behöva assistans med uppgradera mjukvaran efter ett avslutat projekt? 


Neno, Support Manager i Malmö berättar om vad serviceavtalet innebär och hur vår support skapar en stor och långsiktig trygghet för våra kunder.  


Hej Neno! Hur går det till när en projektledare följer upp kunders projekt efter installation? 

Efter installation följer Infrateq upp kundernas projekt genom regelbundna kontroller och kommunikation för att säkerställa att allt fungerar som planerat. Projektledarna samordnar med kunden för att adressera eventuella frågor eller problem som kan uppstå och genomför nödvändiga justeringar.

Vad innebär ett serviceavtal hos Infrateq?

Ett serviceavtal hos Infrateq inkluderar regelbundet underhåll och övervakning av installerade system, snabb respons vid problem och tillgång till teknisk support 24/7 . Beroende på hur kundens avtal ser ut kan det också innebära förmåner så som uppgraderingar av systemet och prioriterad hantering av serviceärenden.

Kan du ge ett exempel på problem som kan dyka upp, t.ex. en hårdvara går sönder, hur hanteras ärendet av er?

Om en hårdvara går sönder, rapporterar kunden problemet till Infrateq's support via mail, telefon eller via formuläret på våran hemsida. Ärendet tas hand om av vårat support-team som försöker lösa ärendetså snabbt och smidigt som möjligt.  Går ärendet inte att lösa på distans av support-teamet så skickas ett tekniskt team ut för att diagnostisera och åtgärda problemet så snabbt som möjligt. Om det behövs, byts den trasiga hårdvaran ut och systemet testas för att säkerställa att allt fungerar korrekt igen.

Hur visar ni ert forsatta engagemang även efter projektet är klart?

Vi erbjuder alltid våra serviceavtal i samband med första kontakten med kunden. De erbjuds i olika nivåer för att anpassas till kundens behov.  För oss på Infrateq vill vi att våra kunder ska känna sig trygga  och att de alltid kan vända sig till oss för hjälp och rådgivning.

Har alla kunder ett serviceavtal?

Vi rekommenderar  alla våra kunder att teckna serviceavtal för att säkerställa kontinuerlig support och underhåll.  I samband med att man uppgraderar sin tekniska lösning, så erbjuder våra avtal trygghet. Trygghet i att säkerställa att systemet fungerar optimalt och trygghet i att man snabbt får hjälp vid eventuella problem.

Varför tror du så många väljer  support/service från Infrateq?

Våra kunder är beroende av en ostörd drift, det ska helt enkelt bara funka. Men vi vet alla att tyvärr så ligger tekniska lösningar ibland nere eller så kan hårdvaran strula. Då vill våra kunder att det ska finnas en snabb och trygg lösning till hands. Många av våra kunder befinner sig i besöksnäringen och för de är deras gäster det allra viktigaste. Utöver att kunna ha snabb kompetent assistans på andra sidan luren så säkerställer de att deras gäster får njuta av en fortsatt bra vistelse utan tekniska avbrott. Med Neno och resten av vår support kan du som kund känna dig trygg även om något oväntat skulle hända efter att ditt projekt är avslutat. Vi finns där för att du ska kunna fokusera på din verksamhet, medan vi ser till att allt är på plats – “behind the scenes”. 

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga  och att de alltid kan vända sig till oss för hjälp och rådgivning
A man working on a computer. En man arbetar på en dator.

Kontakta Service Teamet

Våra lösningar

Elsa is working at a table. Elsa arbetar vid ett bord.

Hotell med teknik i framkant

Two male project managers with their arms crossed in an office. Två manliga projektledare med armarna i kors på ett kontor.

Teknisk rådgivning

Looks like you are browsing from , would you like to visit the site instead?

Visit