Den 8 augusti öppnade Ersta sjukhus upp den nya sjukhusbyggnaden på Folkungagatan I Stockholm, en historisk händelse då det senast byggda sjukhuset i Stockholm utan offentlig finansiering var 1907. Denna moderna anläggning markerar en ny era inom sjukvården och innebär en spännande tid för Ersta sjukhus.

Rendered image of Ersta Hospital. Renderad bild av Ersta sjukhus.

I samband med denna öppning introducerar Ersta sjukhus sin innovativa TV-distributionslösning, TV över internet. Denna lösning är perfekt för verksamheter som behöver pålitlig TV-distribution. Vårt dedikerade team av projektledare tar hand om allt från installation och inköp till teknisk planering, vilket frigör tid och resurser för andra viktiga uppgifter.

Tv över internet ger dig möjlighet att erbjuda en modern TV-upplevelse över internet utan behov av komplicerad hårdvara som huvudcentraler eller satellitparaboler. Det är en skalbar lösning som smidigt integreras med din befintliga infrastruktur.


Ersta sjukhus står nu redo att omfamna framtiden med sin nya sjukhusbyggnad och EzyStreams lösning TV över internet, vilka tillsammans kommer att säkerställa en högkvalitativ vårdupplevelse med moderna inslag.

Ersta sjukhus står nu redo att omfamna framtiden med sin nya sjukhusbyggnad och TV över internet
Opening of Ersta Hospital with Queen Silvia. Invigning Ersta sjukhus med drottning Silvia.

Older people watching TV. Äldre personer som ser på tv.

Läs om Tv över internet

Brown-haired woman sitting down and smiling. Brunhårig kvinna sitter ner och ler.

Kontakta oss

Looks like you are browsing from , would you like to visit the site instead?

Visit