Den 8 augusti öppnade Ersta sjukhus upp den nya sjukhusbyggnaden på Folkungagatan I Stockholm, en historisk händelse då det senast byggda sjukhuset i Stockholm utan offentlig finansiering var 1907. Denna moderna anläggning markerar en ny era inom sjukvården och innebär en spännande tid för Ersta sjukhus.

Ersta sjukhus rendering. ¨

I samband med denna öppning introducerar Ersta sjukhus sin innovativa TV-distributionslösning, EzyStream. Denna lösning är perfekt för verksamheter som behöver pålitlig TV-distribution. Vårt dedikerade team av projektledare tar hand om allt från installation och inköp till teknisk planering, vilket frigör tid och resurser för andra viktiga uppgifter.

EzyStream ger dig möjlighet att erbjuda en modern TV-upplevelse över internet utan behov av komplicerad hårdvara som huvudcentraler eller satellitparaboler. Det är en skalbar lösning som smidigt integreras med din befintliga infrastruktur.


Ersta sjukhus står nu redo att omfamna framtiden med sin nya sjukhusbyggnad och EzyStream TV-lösning, vilka tillsammans kommer att säkerställa en högkvalitativ vårdupplevelse med moderna inslag.

Ersta sjukhus står nu redo att omfamna framtiden med sin nya sjukhusbyggnad och EzyStream TV-lösning
Invigning Ersta sjukhus. ¨

Äldre personer som ser på tv. ¨

Läs om EzyStream

Brunhårig kvinna sitter ner och ler. ¨

Kontakta oss