Kontor & Fastighet

TV-lösningar till ditt företag

¨

TV-lösningar för företag

Vi erbjuder streaminglösningar, ett brett utbud av kanaler och rätt licens för att kunna visa TV offentligt. Oavsett om ni är en stor fastighet eller ett litet kontor så har vi den kompetens och erfarenhet som krävs för att möta dina behov.

  • Visa TV i fikarummet eller lunchmatsalen

  • Event på TV i mötesrum

  • Visa TV i flera rum genom fastigheten

Med våra heltäckande TV-lösningar tar vi hand om hela processen, från planering och projektering till installation och löpande service.

Med EzyStream får du TV över internet och kan erbjuda en modern TV-upplevelse

Vår lösning EzyStream levererar TV-kanaler över internet till alla dina skärmar, & du behöver inte hårdvara som huvudcentraler och satellitparaboler.
Det är en skalbar lösning som fungerar med din befintliga infrastruktur.


Några av våra kunder

¨
¨
¨
¨
¨

EzyTV - underhållning i världsklass

Streaming har aldrig varit enklare. Med vår lösning EzyTV får du en streamingbox som ger dig möjlighet att smidigt streama TV på ditt kontor. Vi ser till att du kan visa den underhållning du vill se – på enklaste sätt. Du väljer själv mellan TV, filmer, sport och annat innehåll – och allt finns på samma enhet. Det enda du behöver för att komma igång är att koppla in boxen, ansluta till internet och börja streama. Ge dina kunder och anställda den bästa TV-upplevelsen och kom igång med EzyTV idag.


Kontakta oss

Har du frågor?

By sending your information you are agreeing to our Terms and Conditions

* Required