EzyTV

TV-lösningar för företag och organisationer

Med EzyTV kan du enkelt streama underhållning i din verksamhet genom ett brett utbud av TV-kanaler. Vi skickar en streamingbox direkt till dig, du ansluter den till bredbandet och du kan börja zappa mellan kanalerna i ditt abonnemang. Vi erbjuder även exklusiva streamade livesändningar av matcher. EzyTV är en anpassningsbar streamingbox för din verksamhet. Det är verkligen en enkel lösning för att få den bästa TV-upplevelsen i ditt företag.

¨

Kanalutbud

När det gäller kanaler så har vi allt, låt oss hjälpa dig hitta rätt kanaler efter dina behov.
Vi erbjuder ett stort urval av TV-kanaler för företag och organisationer. Våra paket inkluderar en mängd olika genrer, från sport och nyheter till underhållning och kultur. Vi har en kombination av lokala och internationella kanaler, så du kan vara säker på att du får en bred mängd program att välja mellan.

¨

Det bästa innehållet

Med EzyStream har du tillgång till exklusiva visningsrättigheter för den mest attraktiva sporten, lokala och internationella nyheter samt ett bredare utbud av underhållning.

¨

Flexibla TV-lösningar

Vi erbjuder anpassade TV-paket, oavsett om du föredrar att strömma innehållet via en av våra TV-appar eller hellre tar emot signalen via parabol eller fiber. Vi strävar efter att erbjuda den mest flexibla och bästa TV-upplevelsen för ditt företag.

Streama underhållning helt enkelt.

* Obligatorisk

Genom att skicka din information godkänner du våra Villkor


Kanaler

¨
¨
¨
¨
¨
¨
¨
¨
¨
¨
¨
¨
¨
¨
¨
¨