Villa Soludden ligger vackert beläget i Stockholms skärgård på Ekviksgården, Värmdö. Det som tidigare var Ekviks Gård har omvandlats till ett stilrent hotell med familjär känsla där man kan ha allt från konferenser till bröllop.

I behov av uppdatering av TV

När det var dags att uppdatera TV-lösningen hörde de av sig till oss. På rummen hängde äldre TV-apparater som inte gav ett modernt intryck när gästerna checkade in. Dessutom så hade de tekniska problem med utrustningen.
Målet var att få en mer modern lösning för att erbjuda gästerna en bättre upplevelse och lyfta hotellvistelsen en nivå. Även om hotellmiljön är vacker så önskar gästerna ibland kunna koppla av med en serie eller film på rummet.

Våra fantastiska projektledare löser allt från inköp till installation

På samma sätt som alltid så sköttes kommunikationen med en dedikerad projektledare, i detta fallet Louise.
”Villa Soludden är ett fantastiskt vackert hotell som behövde vår hjälp med bättre TV-underhållning. Mitt jobb är att tänka på allt så att ni slipper! Luta er tillbaka och ta hand om viktigare saker inom företaget. ” säger Louise om installationen.

Daniel Arlycke, hotellchef på Villa Soludden, är entusiastisk över fördelarna med TV lösningen i sitt hotell. Han anser att denna teknologi ger hotellet en känsla av modernitet och höjer gästernas upplevelse. Möjligheten för gästerna att casta sitt egna innehåll är en funktion som han speciellt uppskattar, det är en trend som många hotell ser. Villa Soluddens val av denna lösning har definitivt underlättat deras drift, och de har sluppit besväret med att hantera parabolantenner och frekvensändringar.

Lösningen

Det som tidigare var gamla TV-apparater på rummen blev nu en modern TV-lösning med bästa utbudet av kanaler.
Med TV över internet får ni en mer modern TV upplevelse utan allt krångel med komplicerad hårdvara och satellitparaboler. Det är helt enkelt en smidig lösning som integrerar med din befintliga infrastruktur.

Villa Soludden är nu redo för att erbjuda sina hotellgäster den bästa underhållningen på hotellrummen, tack vare TV över internet!

”Det var verkligen fördelaktigt för vår del!” säger Daniel, hotellchef på Villa Soludden.
A happy couple watching TV and eating popcorn. Ett glatt par ser på tv och äter popcorn.

Läs mer om TV over internet

Villa Soludden exterior. Villa Soludden exteriör.

Besök Villa Soludden

Two colleagues discussing over a screen. Två kollegor diskuterar över en skärm.

Våra projektledare

Brown-haired woman sitting down and smiling. Brunhårig kvinna sitter ner och ler.

Kontakta oss

Looks like you are browsing from , would you like to visit the site instead?

Visit