Den största ligan - Premier League

Premier League är inte bara en liga, det är en något av en institution. Denna engelska fotbollsligan har under flera decennier etablerat sig som en av världens mest prestigefyllda och konkurrenskraftiga. Varje vecka bjuder på drabbningar mellan de största klubbarna, där stjärnspelare från hela världen visar upp sin skicklighet och taktik på högsta nivå. För många fotbollsfans världen över är Premier League inte bara underhållning, det är en livsstil.

Offentlig visning av Premier League

För att visa Premier League-matcherna offentligt, exempelvis på en bar eller i en restaurang, krävs särskilda rättigheter och tillstånd. För företag som vill visa matcherna för sina gäster är det nödvändigt att ha rätt typ av abonnemang som inkluderar dessa visningsrättigheter. I Sverige har Viaplay under de senaste åren varit den huvudsakliga leverantören av Premier League-sändningar, vilket innebär att företag med rätt typ av Viaplay-abonnemang kan visa dessa matcher för sina kunder.

Uppdateringar i Viaplay's villkor för Premier League 2024/2025

Inför Premier League-säsongen 2024/2025 har Viaplay uppdaterat sina villkor. Viaplay har sålt rättigheterna för lördagsmatcher kl. 13:30 till Amazon Prime Video, vilket innebär att dessa 38 matcher under säsongen nu kommer att sändas via Amazons plattform.
Kunder med kanalpaketen V Small eller V Max från oss på Infrateq påverkas inte prismässigt, men behöver skapa ett Amazon Prime Video-konto för att få tillgång till dessa sändningar. Infrateq arbetar för att förenkla denna process och återkommer med mer information när en lösning är på plats.
Frågor kan riktas till er personliga kontaktperson eller kundtjänst.

Looks like you are browsing from , would you like to visit the site instead?

Visit